apa? kenapa?

re-post from my path:

kaka: “mamah, ayo kita ke pesta (USS) yuk!”

gue: “mamah kan mau ke kantor kak, lagian di pesta takut lg banyak monster..”

kaka: “monster apa?”

gue: “monster halloween”

kaka: “halowin apa?”

gue: “halloween takut”

kaka: “takut apa?”

gue: “takut banget kaka, bapa juga takut loh”

kaka: “bapa kenapa?”

gue: “bapa gak suka sama monster berdarah-darah kaka”

kaka: “berdarah kenapa?”

gue: “berdarah karena luka, kak”

kaka: “luka kenapa?”

….

….

….

*gustiii, paringono sabar..*

About charissarhanie

twenty (okay okay.. thirty!) sumthin young working mum. loves eating but hates cooking (dont ask). eager to do any traveling and always waits for holidays around the corner
This entry was posted in curhat, keira, meracau, parenting. Bookmark the permalink.

10 Responses to apa? kenapa?

  1. randompeps says:

    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!

  2. leonyhalim says:

    Elu: Tanya gih sama Betharia Sonata dia luka kenapa….

    Kaka: Betharia Sonata siapa?

  3. Silvana Ayu says:

    hihihihihihi,,, si kaka lucuuuuuu🙂

  4. bebe' says:

    buahahahahahahahaa… *guling2*

  5. dessy says:

    Huahahaha!! Rasanya mau jambak2in rambut sendiri deh kalau anak udah ngasih never ending question.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s