don’t grow up too soon, my girls!

awkward moment adalah,

pagi2 si kaka nyamperin terus bilang, “mamah aku mau pake eyeshadow. warna pink di my eyelid terus brown di bagian crease ya..”

errr…

…..

…..

how does she know the vocabulary? crease? eyelid? gue gak pernah ngajarin, dan gue tanya bapaknya aja baru tau kalo itu namanya crease..

sekarang adeknya lagi sibuk muthul2 eyeshadow barbie terus dipakein jidat sama kelopak matanya..

hadooohh…

don’t grow up to soon my girls!!! 😫😫

About charissarhanie

twenty (okay okay.. thirty!) sumthin young working mum. loves eating but hates cooking (dont ask). eager to do any traveling and always waits for holidays around the corner
This entry was posted in curhat, daily, keira, nadine. Bookmark the permalink.

7 Responses to don’t grow up too soon, my girls!

  1. mrscat says:

    what is crease????

    • crease itu bagian mata yg pas dibawah tulang alis, nov. biasanya emang suka dikasih eyeshadow warna gelap disitu.

      nah, makin bingung kan kenapa itu anak bisa2nya minta warna yg cocok buat ditaro disitu? 😂😂

  2. Leony says:

    Hmmm…. lu kasih makan apa sih anak lu?

  3. dhira rahman says:

    Ketuker ama woro kali tuh? Hahahahaha
    Overheard dari sekolah pasti deh.. Anak2 ini pas bandel kita pengen cepetin, pas lucu, pengen dilambatin!

  4. bebe' says:

    Haiiiks… Sama kayak mba Nov… Gw juga ga tau crease itu apaan.. Hahaha..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s